Home » Despre Noi

Despre Noi

BIROU EXPERT CONTABIL STOICHICI GEORGIANA FLORINA

SCONTA a format o echipa tanara, dinamica, forate bine pregatita in domeniul contabil si administrare de personal ce poate face fata cu succes celor mai exigente cerinte.

Orientarea noastra catre client, dedicatia, corectitudinea si promtitudinea, fac diferenta calitatii serviciilor noastre complete de contabilitate, consultanta fiscala, servicii de salarizare si alte servicii conexe domeniului nostru financiar-contabil, la standarde moderne si aliniate legislatiei europene.

O alta caracteristica ce sta la baza succesului si a renumelui nostru este ca noi tratam cu aceiasi seriozitate si consideratie orice firma indiferent de dimensiunea acesteia. Pentru noi atat firmele mici si mijlocii cat si cele mari, corporatiile sau alt tip de organizatii beneficiaza de acelasi tratament.

Suntem constienti ca numai punearea in practica a profesionalismului nostru si o buna gestionare a tuturor resurselor va fi cheia succesului, astfel incat ne-am focalizat toata atentia spre calitatea serviciilor ce vor aduce beneficii directe si satisfactia totala partenerilor nostri.

Sediul nostru se afla in Bucuresti, sectorul 4, pe o artera principala, usor de ajuns si usor de gasit. Pentru detalii-adresa va invitam sa accesati pagina "Contatct" a site-ului nostru www.sconta.ro

Multumim ca ne-ati vizitat si va asteptam la o intrevedere directa!
Vom face totul pentru succesul firmei dumneavoastra!

©2013 - Sconta | Toate drepturile rezervate.

    Web Hosting by HostGatorRo    
Web Design by WS Design